CAUTAM DISTRIBUITORI, INSTALATORI IN TOATA TARA. PRETURI DE IMPORTATOR.

Brosura Online

Contact

SC Ursara Sound SRL
Nr.ord.reg.com: J08/118/02.02.2011
CUI RO27973642
Banca Unicredt Tiriac Bank Brasov
RO57BACX0000000586115001

E-mail:
office@hertzaudio.ro
sales@hertzaudio.ro

Telefon:
(+4) 0743 970 141
(+4) 0743 100 084

Adresa:
Jud. Brasov, Brasov,
str. Turnului nr. 5
500152

Livrare si plata

Livrarile se fac prin FanCourier si UrgentCargus in toata tara.

Termenul mediu de livrare este

  • o zi lucratoare;

Aveti la dispozitie urmatoarele metode de plata:

  • Plata ramburs - se plateste persoanei care livreaza comanda in momentul primirii acesteia.

Cum cumpar?

Preluarea comenzilor prin intermediul Hertzaudio.ro:

1. Parcurgeti diferitele sectiuni din cadrul siteu-lui.

2. Selectati produsul dorit si actionati butonul Adauga in cos pentru a introduce articolul in cosul de cumparaturi.

3. In partea de sus/dreapta aveti cosul de cumparaturi, click pe " Afiseaza Cosul " pentru a vedea produsele din cos.

4. De aici puteti sa renuntati la produse apasand pe , sau sa mariti cantitatea produsului, specificand numarul la cantitate si apoi actionand butonul

5. Daca nu mai doriti sa cumparati nimic apasati " Trimite Comanda " si urmati instructiunile.

6. Dupa ce ati finalizat comanda veti primi un e-mail de confirmare, pe adresa specificata in formularul de inregistrare.

Pentru orice comanda expediata veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant Hertzaudio.ro. Pentru o procesare cat mai rapida se recomanda disponibilitatea unui numar de telefon mobil. In cazul in care nu se realizeaza un contact telefonic pentru confirmarea comenzii, procesarea va fi amanata, caz in care se va trimite un email dupa care va revine dumneavoastra obligatia de a confirma telefonic comanda.

Produsele sunt noi? Se ofera garanţie?
Da si da. Toate produsele prezente pe site, sunt noi şi beneficiază de garanţia oferita de producator sau importator.

Preţurile de pe site includ TVA?
Da

Preţurile difuzoarelor sunt pentru o pereche sau o bucata?
Preturile difuzoarelor auto (cu exceptia difuzoarelor subwoofer) sunt intotdeauna pentru o pereche. Pentru boxe continutul pachetului (bucata sau pereche/set) este specificat individual pentru fiecare produs.

Cum pot sa cumpăr?
Vă aşteptăm comanda prin email (vă rugăm să includeţi cât mai multe date de contact) sau prin intermediul formularului de comanda de pe site.

Cum intru in posesia produselor?
Livrarea este gratuita si va fi efectuata in termen de 24 de ore de la confirmarea existentei produselor pe stoc. Expedierea comenzilor in tara prin curier rapid se realizeaza in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Vom avea nevoie de adresă, telefon şi nume complet odată cu comanda prin email sau datele firmei în cazul în care doriţi emiterea facturii pe persoana juridică.

Va rugam ca in momentul primirii pachetului sa verificati in prezenta curierului existenta facturii fiscale emisa de SC.URSARA SOUND SRL. Primirea si plata coletului fara a primi factura fiscala si certificat de garantie (in cazul in care nu doriti aceste documente) duce la pierderea garantiei.

Nu sunt din Bucureşti. Livrati şi in ţară?
Da. Transportul in tara este efectuat prin curier rapid.

Comenzile pot fi livrate la usa dumneavoastra oriunde pe raza acestor localitati sau pot fi ridicate de dumneavoastra de la cel mai apropiat sediu al curierului.

In momentul ridicarii coletului aveti obligatia de a inspecta vizual ambalajul si daca un produs pare deteriorat din cauza transportului aveti posibilitatea de a-l refuza, caz in care se va intoarce la noi.

Cum plătesc?
Plata se poate efectua cash in momentul livrarii sau in avans, prin transfer bancar, pentru comenzile in tara ce vor fi livrate prin curier rapid. Va rugam specificati odata cu comanda daca doriti sa efectuati plata prin virament bancar si va vom trimite detaliile necesare odata cu confirmarea existentei pe stoc a produselor comandate.

Politica de retur:

Returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur.

         
Copyright © 2011 HertzAudio.ro | ANPC